ÇAMDİBİ İLKOKULU

Vizyon: Geleceğin en idealist en çalışkan ve en renkli çiçeklerini hayat bahçesine kazandıran bir Okul olmaktır. Çevrenin eğitim merkezi olarak, öğrencilerin bireysel ilgi ve yeteneklerinin gelişmesini sağlayan, eğitimi ve sosyal etkinlikleriyle fark edilen , demokratik bir okul oluşturmaktır

Misyon: Atatürk ilkelerinin ve bilimin kesiştiği biz çizgide, çocuklara bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazandırarak öğrenmeyi öğreten bir kurumuz. Öğrencilerimizin özgüven sahibi, düşündüklerini ifade edebilen, sorunlara çözüm üretebilen bireyler olarak yetişmelerine imkân sağlamak için varız. Öğrencilerimizi; Ulusal değerleri tanıyan, kendine güvenen bireyler olarak, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, üst öğrenime ve hayata hazırlamaktır.

Isınma: Kaloriferli
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://havrancamdibiio.meb.k12.tr

Adres - Çamdibi Köyü HAVRAN/BALIKESİR

Adres - Çamdibi Köyü HAVRAN/BALIKESİR

Ulaşım Edremit Çamdibi arası düzenli olarak iki otobüs sabah 07:00 dan akşam 19:00 a kadar sefer yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İle 82 km ilçeye 3,5 km